تعمیرات پاور کامپیوتر
پاور کامپیوتر جزء آن دسته قطعات اصلی سیستم است که کمتر به آن توجه میشود اما نقش مهمی را در عملکرد سیستم ایفا میکند. پاور قطعات اصلی داخل کیس را به میزان استاندارد برق رسانی میکند و در صورت خرابی پاور، قطعات اصلی همچون مادربرد، کارت گرافیک، سی پی یو و… دچار آسیب جدی خواهند شد. به همین علت تعمیر پاور در سریع ترین زمان اهمیت زیادی پیدا میکند. برای تعمیرات پاور باید پاور کامپیوتر خود را دست شخص یا اشخاصی بسپارید که در زمینه تعمیر پاور تخصص داشته باشند، در غیر این صورت ممکن است پاور به درستی تعمیر نشود و باز در صورت نصب مجدد قطعات سیستم شما را دچار آسیب کرده یا بسوزاند. اگر به تعمیرات تخصصی پاور نیاز دارید در ادامه مطلب نکاتی را مورد بررسی قرار دادهایم تا ابتدا آسیب پاور خود را شناسایی نموده و سپس مجموعه معتبری برای سیستم خود پیدا کنید.
تعمیرات پاور کامپیوتر
تعمیر پاور کامپیوتر نیاز به تخصص بالایی در زمینه سخت افزار کامپیوتر دارد چرا که تعمیرات پاور کامپیوتر جزو تعمیرات تخصصی به حساب میآید. این قطعه نقش مهمی در کیس ایفا کرده و دارای معماری پیچیدهای میباشد که تعمیر آن تنها کار کارشناسان متخصص در این زمینه است. برای تعمیرات پاور کامپیوتر میتوانید پاور آسیب دیده خود را نزد کارشناسان ما آورده تا با مناسب ترین تعرفه تعمیرات پاور کامپیوتر شما را تعمیر کنند. کارشناسان مهرگان آی تی در مجموعه ما تمامی قطعات خراب کامپیوتر از جمله پاور، کارت گرافیک، مادربرد و تمامی قطعاتی که نیاز به تعمیرات تخصصی داشته باشند برایتان تعمیر کرده و در کوتاه ترین زمان به دستتان میرسانند.
چه علائمی نشان دهنده خرابی Power است؟
پاور یا منبع تغذیه در کامپیوتر در صورت خرابی مانند دیگر قطعات علائمی از خود نشان میدهد که با توجه به آن ها میتوانید خرابی پاور کامپیوتر را به راحتی تشخیص دهید. این علائم که به طور معمول توسط کاربران مشاهده میشوند عبارتند از :
- شناخته نشدن صفحه کلید توسط کامپیوتر
- بروز مشکلات ظاهری در اجزای داخلی پاور
- Restart شدن کامپیوتر به صورت ناگهانی
- شناخته نشدن دستگاه هایی که توسط پورت یو اس بی به سیستم متصل می شوند مانند ماوس و کیبورد
- روشن نشدن کامپیوتر بعد از بالا آمدن دستگاه
- بروز تغییراتی در صدای فن و کارت گرافیک
- ایجاد بوی بد و ناخوشایند در زمان روشن کردن کامپیوتر
- کند شدن عملکرد های صفحه کلید در زمان استفاده از آن
- کند شدن سیستم و بالا رفتن دمای سی پی یو به صورت غیر عادی
در نتیجه در صورتی که هر یک از این مسائل به وجود بیاید اولین بخشی که باید موردبررسی قرار بگیرد، پاور کامپیوتر است و کاربران در صورت مواجه شدن با این مشکلات باید برای تعمیر پاور اقدام کنند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید مقاله چگونه بفهمیم پاور کامپیوتر خراب است را مطالعه کنید.
برای تعمیرات پاور کامپیوتر به کجا مراجعه کنیم؟
نکته قابل توجه این است برای تعمیر پاور به جایی مراجعه کنید که کارشناسان آن در تعمیر قطعات تخصص داشته باشند تا آسیب بیشتری به کیس و قطعات شما وارد نشود. برای تعمیرات تخصصی پاور کامپیوتر میتوانید به مجموعه های معتبری مراجعه نموده تا در صورتی که پاور کامپیوتر شما قابل تعمیر شدن میباشد، تعمیر کنند تا مجبور به تعویض آن نشوید. تیم تعمیرات شرکت ما میتواند انتخاب مناسبی برای تعمیر قطعات شما باشد. ما در مهرگان آی تی بخش فنی و تخصصی تعمیرات داریم تا قطعات شما را تعمیر کنند، چه پاور و چه هرکدام از قطعات سیستم که نیاز به تعمیر پیدا کنند.
انواع خدمات تعمیر پاور در مهرگان آی تی
ما در بخش تعمیرات مهرگان آی تی تعمیر انواع قطعات کامپیوتر، از جمله تعمیر پاور انجام میدهیم، اما اگر برای شما سوال پیش آمده این تعمیرات در شرکت ما چگونه انجام شده و شامل چه خدماتی میباشد، در ادامه به انواع خدمات تعمیرات پاور در مهرگان آی تی اشاره کردهایم :
- عیب یابی پاور، تشخیص نوع خرابی و دلیل کار نکردن پاور کیس
- اطلاع به کارفرما پس از مشخص کردن دلیل عدم عملکرد صحیح پاور
- تعیین هزینه های تعمیر پاور کیس
- مشخص کردن قطعه مورد نیاز برای تعویض جهت تعمیر پاور
- مشخص کردن مدت زمان مورد نیاز برای تعمیر
- اطلاع مشتری از هزینه های دستمزد تکنسین ها
- انجام تعمیرات توسط کارشناسان حرفه ای و کاربلد
- استفاده از لوازم جانبی گارانتی دار و اصل
هزینه تعمیر پاور کامپیوتر
تعمیرات پاور تعرفه دقیق و مشخصی ندارد و تعرفه تعمیر پاور کامپیوتر به نوع خرابی پاور، مدل پاور و برند آن بستگی دارد. نوع تعمیراتی که برای پاور کامپیوتر انجام می شود یکی از مهم ترین نکات تاثیر گزار بر قیمت تعمیر پاور کامپیوتر است که پس از بررسی کارشناسان مشخص میشود، زیرا برای مشخص شدن هزینه تعمیرات پاور باید عوامل مختلف مورد بررسی قرار بگیرند و تعیین شود آیا پاور همچنان میتواند مانند سابق کار کند یا خیر، یا آیا نیاز به تعویض قطعات است یا پاور شما پس از تعمیر میتواند مثل قبل قطعات را برق رسانی کند و آسیبی به آن ها وارد نکند. در نتیجه برای اینکه از هزینه مورد نیاز برای تعمیرات تخصصی Power کامپیوتر اطلاع یابید، باید پاور خراب شده را نزد کارشناسان ما بیاورید و آنها بعد از بررسی کردن وضعیت پاور و نوع خرابی آن، هزینه موردنیاز را به شما اطلاع خواهند داد.
تعمیرات تخصصی پاور
در بسیاری از مواقع پاور کامپیوتر دچار مشکلاتی میشود و تعمیر پاور ضرورت زیادی پیدا میکند. در این مواقع لازم است بدانید مراکز تعمیرات تخصصی پاور چه نکاتی در رابطه با خرابی پاور را بررسی میکنند. در ادامه به بررسی نکات مورد نظر کاراشناسان اشاره میکنیم :
- ولتاژگیری کردن و تست کردن قطعه
- بررسی نمودن و سرویس کردن خنک کننده ها و فن ها
- بررسی کردن نشتی خازن های پاور
- بررسی وقوع حرارت دیدگی و قلع مردگی برد
در صورت بروز مشکل در پاور کامپیوتر امکان تعویض قطعات ذکر شده در قسمت زیر نیز وجود دارد.
- تعویض ترانزیستور ها و ماسفت های پاور
- تعویض کردن دیود ها و فست دیود های پاور
- تعویض کردن سیم پیچ ها و ترانسفورمر ها
- تعویض انواع خازن هایی که به صورت سرامیکی و الکترولیت هستند
- تعویض کردن مقاومت های پاور کامپیوتر
- تعویض کردن ic ها و یا اپتوکوپلر ها
- تعویض کردن ic رگولاتور ها
- تعویض کردن اسیلاتور بوت
- تعویض کردن میکروسوئیچ ها، فیوز و قطعاتی که برای حفاظت الکترونیک هستند
تعمیرات پاور از برند های مختلف
تعمیرات پاور از هر برندی که در بازار موجود باشد توسط کارشناسان ما انجام میشود. به طور کلی تعمیرات پاور برند گرین، برند انرمکس، برند ای سی بل، برند پاسکال، برند مازراتی، برند ردمکس، برند تراست، برند فراسو، برند تونب، برند او سی زد، برند پرفکت، برند ممونکس، برند سویو، برند هایبر، برند سیلور استون، برند کولر مستر و … انجام میشود. اگر قصد تعمیر پاور کامپیوتر دارید، بدون نگرانی از برند پاور میتوانید به ما مراجعه کنید تا برایتان تعمیرات این قطعه را انجام دهیم.
مشکلات عمده پاور کامپیوتر
برای تشخیص خرابی پاور کامپیوتر روش های زیادی وجود دارد. سیستم در صورت خرابی هرکدام از قطعات چه پاور کامپیوتر و چه قطعات دیگر، علائمی از خود بروز میدهد که میتوانید در صورت مشاهده هرکدام از آن ها متوجه خرابی آن قطعه بشوید. پاور کامپیوتر نیز در صورت خرابی علائمی نشان خواهد داد که به آن اشاره خواهیم کرد:
- پاور در حالت خاموش سوت میکشد: این مشکل در بخش استند بای پاور میباشد.
- پاور در حالت روشن شدن سوت میکشد: این مشکل از ترانس چاپر و یا بخش اصلی تغذیه میباشد.
- پاور روشن نمی شود ولی بخش استند بای فعال است: این مشکل از چند بخش میتواند ایجاد شود، اول اتصالی در خروجی ولتاژ های پاور، و دوم عدم کارکرد نوسان ساز اصلی سه جریان کم در خروجی پاور.
- پاور روشن نمیشود و مدار استندبای نیز فعال نمیباشد: این مشکل میتواند از چند بخش مثل بخش ورودی پاور بخش استندبای و بخش اصلی پاور باشد.
- پاور با اتصال به مادربرد خاموش میشود: این مشکل میتواند از خود پاور و یا از مادربرد باشد و یا پاور برای مادربرد شما ضعیف بوده باشد.
- پاور در حین انجام کار خاموش میشود: این مشکل می تواند از فن پاور و یا بخش هیت سینکها باشد که نیاز به سرویس دارد.
- داغ شدن پاور: داغ شدن پاور به چند دلیل اتفاق میافتد، مثل خرابی فن پاور ،خشک شدن خمیر سیلیکون که این خمیر دمای قطعات پاور را به هیت سینگ انتقال میدهد و اگر خشک شود دیگر دما را انتقال نمیدهد و قطعات داغ میشود. اگر فن گیر کند یا دور فن کم شود باعث ایجاد گرما در پاور میشود و همین موجب خرابی پاور شما خواهد شد.
- خرابی سنسور فن: این سنسور به هیت سینک متصل میشود و با گرم شدن سنسور، فن روشن میشود خرابی این سنسور باعث عدم روشن شدن فن پاور میشود و پاور کامپیوتر بر اثر داغ شدن بیش از حد آسیب میبیند.
- سوختن فیوز پاور: علت سوختن فیوز پاور عوامل مختلفی دارد، مثل جریان کشی بیش از حد مجاز از پاور اتصالی در بخش اولیه اتصالی در بخش دی سی، وارد شدن ولتاژ بالا و یا نوسان برق، تمامی این ها باعث سوختن فیوز پاور میشود.
- کم آوردن پاور: در این حالت پاور جریان کافی تولید نمیکند که این نوع خرابی از بخش فرکانس ساز و فیلترینگ خروجی پاور میباشد. خرابی در هر بخش باعث عدم تولید جریان کافی در پاور میشود. یک پاورسالم باید آمپری که روی جلد پاور نوشته شده را تولید کند با همان درصد خطا که روی پاور ذکر شده است.
- ضعیف شدن پاور: این مشکل با کارکردن پاور ایجاد میشود مدارات تولید ولتاژ مدارات فیلتر با روشن ماندن مداوم فرسوده میشود و باعث ضعیف شدن قطعات میشود که با تعویض مشکل برطرف میشود.
- روشن كردن پاور خارج از مدار مصرف کننده: برای تست سلامت پاور میتوان پاور را بدون اتصال به مصرف کننده خود روشن کرد برای این کار پایه ولتاژ استند بای که با (SB) مشخص شده را پیدا کرده و آن را با منفی پاور اتصال کوتاه کرد و اگر پاور ما دارای پایه ولتاژ راه انداز هم باشد که با (EN|ON) مشخص میشود را با منفی اتصال کوتاه کنیم. با روشن شدن پاور میتوان خروجی های ولتاژ را در پاور ولتاژ گیری کنیم و از سلامت پاور اطمینان حاصل کنیم.
جمع بندی
اصلی ترین بخش هر سیتم پاور یا منبع تغذیه میباشد و توجه به سالم بودن پاور از اهمیت زیادی برخوردار است. پاور بخشی است که ولتاژ های مورد نیاز یک سیستم را فراهم میکند و این ولتاژ میتواند دی سی ، ای سی و یا ولتاژ دی سی با فرکانس باشد. پاور اولین ورودی ولتاژ و برق رسان اصلی سیستم است که ولتاژ ورودی را دریافت میکند و بر اساس نوع کار پاور خود پاور ولتاژ ورودی را تشخیص میدهد و آن را به ولتاژ های مورد نیاز تبدیل میکند. توجه داشته باشید در صورتی که قطعه به این مهمی دچار خرابی شود پیدا کردن جایی برای تعمیر پاور تا چه اندازه مسئله مهمی خواهد بود. کارشناسان ما به طور حرفهای و تخصصی پاور شما را تعمیر خواهند کرد تا دیگر نگران پرداخت هزینه اضافه برای خرید مجدد پاور نباشید. امیدواریم این مطلب به شما در انتخاب بهترین مرکز تعمیرات پاور کمک کرده باشد.
برای مشاوره و ارتباط با کارشناسان فنی تیم تعمیرات مهرگان آی تی با شماره 54924-021 و داخلی های 402 و 403 تماس حاصل فرمایید.